Muoviamon ja Espoon kaupungin pop-up -muoviverstas aukeaa iltapäiväksi Keran halleille perjantaina 25.8 klo 17-19 osana Espoo-päivän tapahtumien kokonaisuutta.

Iltapäivän aikana tutustumme yhdessä kierrätetyn muovin ominaisuuksiin, työstötekniikoihin ja mahdollisuuksiin. Tule kuulemaan, katsomaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea kierrätysmuovista voi valmistaa sekä kotikonstein että muoviverstaan koneilla. Voit tutustua etukäteen muoviverstaan tuotoksiin tästä linkistä.

Voit tuoda mukanasi 3 rikkinäistä muoviesinettä tai muoviroskaa, joista löytyy merkintä PP5. Voit tulla myös tyhjin käsin.

Saapumisohjeet

Pop-up -verstas pystytetään Keran hallien sisäpihan kupeeseen, oheiseen karttaan merkitylle paikalle. Keran hallien osoite on Karamalmintie 2, 02630 Espoo. Katso tarkemmat saapumisohjeet Keran halleille täältä.

Varaa mukaan lämmintä vaatetta, sillä tapahtuma on ulkotiloissa katoksen alla. Pieni sade ei haittaa, mutta rankkasade tai erittäin kova tuuli voi estää tapahtuman järjestämisen.

Ilmoittaudu mukaan

Varaathan paikkasi etukäteen alla olevasta kalenterista, niin voimme tiedottaa mahdollisista muutoksista ja varata kaikille tarpeeksi istuimia, kiitos! 🙂

Yhteystiedot

Jos kysyttävää, ota yhteyttä hello@muoviamo.fi tai soita 0440150778.

Verstas järjestetään osana Kaikki muovi kiertää – aluekokeiluilla käytäntöön -projektia, joka on Euroopan Unionin osarahoittama.

/ Työpajat, Yleiset